-

GALERIJE

Privatna kuca "Petrovaradin"

U Petrovaradinu, u ulici Cajkovskog br. 6 radjena je privatna kuca. Kao sto ste mogli u nasem blogu vezano za ovaj objekat da procitate, izuzetno lepa "vila" sa mnogo ostrih ivica i stubova. Materijal nase novosadske fabrike "HGP" je materijal koji je ugradjen na ovaj objekat pocev od lepkova pa sve do fasadnih maltera i kulirplasta. To nije sve, na pojedinim mestima kao i samim stubovima izvucen je italijanski materijal poznati " Travertino". On je radjen u zutoj boji po zelji investitora.

July 5, 2017

Vitorog - Motins fabrika

Rekonstrukcija nekadasnje fabrike motornih ulja "Motins" u zoni preko puta Metro marketa, pocela je pocetkom marta. Za pocetak bilo je neophodno osposobiti proizvodnu halu. Krpljenje rupa, osvezavanje zidova, izrada pregradnih zidova gips plocama, obrada istih itd. U galeriji mozete pratiti kako postepeno teku radovi na ovom projektu.

July 5, 2017

Nova poslasticarnica "Mozart"

Na Bulevaru Evrope u novom "Laguna" kompleksu nalazi se nova poslasticarnica "Mozzart". Molersko-farbarski, gipsarski, elektricarski, vodovod i kanalizacija,keramicarski kao i stolarski radovi su izvedeni na ovom projektu. U galeriji mozete pogledati kako su tekli radovi po fazama. Od samog pocetka i sirovog stanja,pa sve dok lokal nije priveden nameni. 

December 9, 2016

Totalna rekonstrukcija stana u ul. Vojvodjanska br. 8

U ulici Vojvodjanskoj br. 8 radjena je totalna rekonstrukcija stana od 37 m2. Na ovom projektu su radjeni molersko - farbarski radovi,gipsarski,keramicarski,parketarski,stolarski,elektricarski (skroz nova struja), vodovod i kanalizacija(nove instalacije). U ovoj galeriji,mozete pogledati kako su tekli radovi,i kako smo preuredili ovaj stan. 

December 9, 2016

Projekat "Kamenjar"

Na Novosadskom naselju "Kamenjar"Firma "Lemix" izvodi fasadersko - molerske radove. U ulici Kosmajskoj br 19 i 20 iza novoizgradjenog hotela "Dash". Fasaderski radovi se izvode materijalima fabrike "Henkel - Ceresit" sa sistemom garancije. 

December 9, 2016

Kljuc u ruke

Kompletna rekonstrukcija stana u Novom Sadu,u ulici Vladimira Nikolica br. 2. Molersko - farbarski, gipsarski, parketarski, keramicarski, stolarski i mnogi drugi radovi su vrseni na ovom projektu. Trajanje radova dva meseca. U ovoj galeriji mozete ukratko videti kako su tekli radovi. 

March 25, 2016

Razno

U prilozenoj galeriji mozete da vidite pre i posle objekte u Jevrejskoj 21 i 1 koji je pod zastitom drzave kao kulturoloski spomenik. 

March 24, 2016

Travertin - Dekorativna tehnika

Travertin - italijanska dekorativna tehnika za spoljasnje i unutrasnje zidove. Radovi na slikama izvrseni na porodicnoj kuci u Ledincima. 

March 24, 2016

"Henkel - Ceresit" Fasadni sistem

U ovoj galeriji mozete da vidite razne objekte koje smo radili u "Henkel - Ceresit" fasadnom sistemu. Henkel Vam nudi sistem garancije na 10 godina. Na slikama se nalaze objekti GP "Galens" Novi Sad, Poslovni prostor firme "Vitorog" kao i nekoliko privatnih porodicnih kuca i vila. 

March 24, 2016

"Vitex-Hermes" Grcki program

Na prilozenim fotofrafijama,mozete da vidite nekoliko raznih kombinacija za zavrsni program u kome su se koristile "Vitex - Hermes" boje. Mozete da primetite da su se koristile za razlicite namene,zid,drvo,metal. "Vitex" ima ton kartu sa nekoliko hiljada nijansi. 

March 7, 2016

Pages