-

GALERIJE

"Home Sweets"

"Home Sweets" radnja koja se bavi uređivanjem enterijera Vaših domova,mesta na kojima provodite vreme. "Lemix DOO" je bio zadužen za sređivanje unutrašnjosti lokala. Od sirove faze,pa do samog useljenja bili smo u ovom lokalu. Radovi za koje smo mi bili zaduženi su molersko - farbarski, gipsarski, keramičarski, vodovod,kanalizacija, kao i mašinski rad košuljice i malterisanje. Pojedini delovi lokala na zahtev investitora ostavljeni su u industrijskom stilu. Deo zida je malterisan,deo ostavljen u ciglama, a deo rađen gipsom.

March 6, 2018

Privatna kuca "Petrovaradin"

U Petrovaradinu, u ulici Cajkovskog br. 6 radjena je privatna kuca. Kao sto ste mogli u nasem blogu vezano za ovaj objekat da procitate, izuzetno lepa "vila" sa mnogo ostrih ivica i stubova. Materijal nase novosadske fabrike "HGP" je materijal koji je ugradjen na ovaj objekat pocev od lepkova pa sve do fasadnih maltera i kulirplasta. To nije sve, na pojedinim mestima kao i samim stubovima izvucen je italijanski materijal poznati " Travertino". On je radjen u zutoj boji po zelji investitora.

July 5, 2017

Vitorog - Motins fabrika

Rekonstrukcija nekadasnje fabrike motornih ulja "Motins" u zoni preko puta Metro marketa, pocela je pocetkom marta. Za pocetak bilo je neophodno osposobiti proizvodnu halu. Krpljenje rupa, osvezavanje zidova, izrada pregradnih zidova gips plocama, obrada istih itd. U galeriji mozete pratiti kako postepeno teku radovi na ovom projektu.

July 5, 2017

Nova poslasticarnica "Mozart"

Na Bulevaru Evrope u novom "Laguna" kompleksu nalazi se nova poslasticarnica "Mozzart". Molersko-farbarski, gipsarski, elektricarski, vodovod i kanalizacija,keramicarski kao i stolarski radovi su izvedeni na ovom projektu. U galeriji mozete pogledati kako su tekli radovi po fazama. Od samog pocetka i sirovog stanja,pa sve dok lokal nije priveden nameni. 

December 9, 2016

Totalna rekonstrukcija stana u ul. Vojvodjanska br. 8

U ulici Vojvodjanskoj br. 8 radjena je totalna rekonstrukcija stana od 37 m2. Na ovom projektu su radjeni molersko - farbarski radovi,gipsarski,keramicarski,parketarski,stolarski,elektricarski (skroz nova struja), vodovod i kanalizacija(nove instalacije). U ovoj galeriji,mozete pogledati kako su tekli radovi,i kako smo preuredili ovaj stan. 

December 9, 2016

Projekat "Kamenjar"

Na Novosadskom naselju "Kamenjar"Firma "Lemix" izvodi fasadersko - molerske radove. U ulici Kosmajskoj br 19 i 20 iza novoizgradjenog hotela "Dash". Fasaderski radovi se izvode materijalima fabrike "Henkel - Ceresit" sa sistemom garancije. 

December 9, 2016

Kljuc u ruke

Kompletna rekonstrukcija stana u Novom Sadu,u ulici Vladimira Nikolica br. 2. Molersko - farbarski, gipsarski, parketarski, keramicarski, stolarski i mnogi drugi radovi su vrseni na ovom projektu. Trajanje radova dva meseca. U ovoj galeriji mozete ukratko videti kako su tekli radovi. 

March 25, 2016

Razno

U prilozenoj galeriji mozete da vidite pre i posle objekte u Jevrejskoj 21 i 1 koji je pod zastitom drzave kao kulturoloski spomenik. 

March 24, 2016

Travertin - Dekorativna tehnika

Travertin - italijanska dekorativna tehnika za spoljasnje i unutrasnje zidove. Radovi na slikama izvrseni na porodicnoj kuci u Ledincima. 

March 24, 2016

"Henkel - Ceresit" Fasadni sistem

U ovoj galeriji mozete da vidite razne objekte koje smo radili u "Henkel - Ceresit" fasadnom sistemu. Henkel Vam nudi sistem garancije na 10 godina. Na slikama se nalaze objekti GP "Galens" Novi Sad, Poslovni prostor firme "Vitorog" kao i nekoliko privatnih porodicnih kuca i vila. 

March 24, 2016

Pages