-

O NAMA

Preduzeće "LEMIX" d.o.o. Novi Sad, osnovano je 1992. godine. Od samog osnivanja "LEMIX" se razvija u oblasti trgovine građevinskim materijalima.Prodajni program "LEMIX"-a je rastao od pune opeke, crepa, cementa, šljunka i ostalih tzv. grubih građevinskih materijala do originalnih, najkvalitetnijih, uvoznih materijala za završne radove u građevinarstvu.

 

  • Zašto LEMIX?

    Inovativna ponuda rešenja i usluga zasnovana na dobitnoj kombinaciji lokalnog znanja i velikog međunarodnog iskustva. Fleksibilna i pristupačna mreža pogona i centara kako bi se svi proizvodi i usluge približili kupcima. Veliko znanje o poslovanju naših kupaca kako bi na najbolji način odgovorili na sve njihove potrebe i zahteve.

  • Šta Vam nudimo?

    Danas Vam "Lemix" nudi osnovni i zavrsni program antikoroziva (nitro, uljana, vodena baza kao i baza alkidnih smola), kompletan program za uredjenje enterijera i eksterijera, program izolacije, demit fasada, lepkovi i alati za gradjevinarstvo, mix program boja za drvo, metal, plastiku, lim, beton i zidne površine, boje za puteve,rezne diskove, itd..

  • Ciljne grupe

1. Investicione kuce

2. Projektni biro

3. Mol. farbarske radionice

4. Parketarske radionice

5. Stolarske radionice

6. Limarske radionice

7. Bravarske radionice

8. Podopolagaci

9. Keramičarske radionice

10. Izolacije

March 7, 2016